Hotel Pulitzer Amsterdam

Prinsengracht 315 -331, Amsterdam

Hotel Pulitzer kijkt uit over twee van de meest pittoreske grachten van de stad, de Prinsengracht en de Keizersgracht. Hotel Pulitzer is ideaal gelegen in het midden van het oude centrum van Amsterdam. Dit unieke hotel bestaat uit 25 gerestaureerde 17e en 18e eeuwse grachtenpanden. Veel kamers kijken uit op de tuin, anderen hebben uitzicht op de pittoreske Prinsengracht of charmante Keizersgracht.

Elk van de 230 kamers staat voor een klein stukje Nederlandse geschiedenis en cultuur. 

De grachtenpanden zijn dan wel gebouwd in de zeventiende eeuw, alle kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken en een heerlijk rustgevend bed.

Restaurant Keizersgracht 238 is een modern grill restaurant waar klassieke grillgerechten en inheemse seizoensgerechten worden geserveerd door een vlot en gastvrij team, met oog voor detail. Tezamen met een keur aan mooie wijnen is Restaurant Keizersgracht hét restaurant voor al uw gelegenheden.
In het hart van het hotel ligt de veelzijdige binnentuin verborgen, die zodra het weer het toelaat wordt omgetoverd tot een sfeervol terras. Hotel Pulitzer beschikt over maar liefst drie prachtige binnentuinen die gelegen zijn tussen de Prinsengracht en Keizersgracht. In de lente en zomer zijn de tuinen van Hotel Pulitzer een unieke plek om te ontsnappen aan de dagelijkse routine!

www.hotelpulitzeramsterdam.nl

 
Route