Steun het Grachtenfestival

Ieder jaar in augustus organiseert het Grachtenfestival tien dagen lang meer dan 200 concerten waarbij 100 verschillende locaties in Amsterdam dienen als prachtig decor. De presentatie en ontwikkeling van jonge musici (klassiek en jazz) staan centraal bij het festival. 

Wil je bijdragen aan de toekomst van het Grachtenfestival? Sluit je aan als donateur, ambassadeur of sponsor en help jonge musici aan een podium waar hun muzikale verhalen ten gehore kunnen worden gebracht aan een breed publiek.

Donateurschap

Ben je fan van het Grachtenfestival? Steun ons dan met een gift door eenmalig een bedrag te doneren via onze donatiepagina. Wij zijn met elke gift geholpen. Bij voorbaat dank voor je bijdrage!

Ja, ik doneer!

Vriend van het Grachtenfestival

Als Vriend van maak jij het festival mede mogelijk. Je bouwt mee aan hét podium voor jong talent in klassieke muziek en jazz uit alle werelddelen, geeft de sterren van morgen de kans om zich te ontplooien en maakt schitterende (gratis) concerten mogelijk door heel Amsterdam..

Je kan de Vriendschap ook zakelijk aanschaffen en aftrekken van je belastingen, neem hiervoor contact met ons op via kassa@grachtenfestival.nl.

Ja, ik wil vriend worden

Ambassadeur

Als u het Grachtenfestival structureel wilt ondersteunen dan kan dat vanaf € 1.000 per jaar (minimaal vijf jaar voor fiscaal voordeel). De donatie zal als gift worden vastgelegd zodat u dit bij de belastingdienst als gift kunt aangeven. U heeft vervolgens de mogelijkheid om vooraf kaarten te kunnen kopen voor voorstellingen. Aansluitend organiseren we jaarlijks een ambassadeurs evenement tijdens het Grachtenfestival. 

Ja, ik word Ambassadeur

 

Legaten

Geniet u van onze concerten en wilt u bijdragen aan talentontwikkeling van jonge musici? In uw testament kunt u vastleggen waar uw hart bij leven naar toe gaat. U kunt in uw testament kiezen voor een legaat. Met een legaat laat u een geldbedrag of goed na. Door het Grachtenfestival nu al, bij leven, op te nemen in uw testament vergroot u uw betrokkenheid bij de organisatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden waarop wij uw wensen het beste kunnen realiseren.

Ja, ik wil meer informatie

 

Sponsoring

Voor bedrijven is het ook mogelijk om het Grachtenfestival te supporten. Ben je geïnteresseerd om een concert(reeks) of een podium te adopteren met jouw bedrijf? Of zou je jouw zakenrelaties graag op een mooie avond trakteren met prachtige muziek? We maken graag een op maat gemaakt voorstel. Wil je eerst langskomen op een van onze partnerborrels? Ook dat is mogelijk.   

Ja, ik wil meer informatie


Het Grachtenfestival bedankt alle sponsoren, donateurs en partners voor hun steun en vertrouwen.