Media

$titel

Maak je Grachtenfestival ervaring compleet en ga mee met één van de arrangementen die Artifex speciaal voor het Grachtenfestival heeft samengesteld!
Op deze pagina hebben wij alle arrangementen bij elkaar gebracht. Het aanbod is divers: er zijn verschillende rondleidingen op locatie en exclusieve dinercruises! Naast de combinaties met concerten, verzorgt Artifex dit jaar ook elke dag om 13.00 uur een Grachtenwandeling vanaf Theater Bellevue. Een kunsthistorische gids neemt je mee langs de grachtenpanden voor een wandeling vol verhalen. Kijk en geniet van al het interessants dat Amsterdam rijk is. Boek je  favoriete arrangement via onderstaande links bij Cultureel Organisatiebureau Artifex.



Dagelijkse Grachtenwandelingen

Beleef het Grachtenfestival vanaf het droge en ga mee met één van de Grachtenwandelingen tijdens het festival! Aan de grachten staan circa 2200 panden waarvan maar liefst 1550 tot monument zijn benoemd. Zeker de moeite waard dus, om dat tussen alle muziek door eens goed te bekijken! Tijdens de wandeling leidt de gids je in anderhalf uur langs alle prachtige panden, waarbij alles wordt vertelt over de bijzondere binnenplaatsen en de historie van de stad Amsterdam. Zowel de bouwkundige hoogtepunten als de geheimen van de stad worden door de gids onthuld, waardoor de wandeling voor zowel Amsterdammers als bezoekers van daarbuiten zeer interessant is.
Koop je kaarten hier 

Opera Così fan tutte met dinercruise
Beleef de opera Cosi fan tutte als VIP met dit dinercruise arrangement inclusief eersterangs plaatsen voor de opera. Op de boot wordt u door een kunsthistorische gids ontvangen met een drankje, waarna u een twee uur durende diner rondvaart maakt over de grachten. Terwijl op de boot een drie gangendiner wordt geserveerd inclusief drankjes, vertelt de gids u over de geschiedenis van Amsterdam, de monumenten en de prachtige handelaarshuizen langs de route. Na de rondvaart, meert de boot aan nabij de Stadsschouwburg en begeleidt de gids u naar eerste rangs plaatsen bij de opera Cosi fan tutte van het Grachtenfestival.
Koop je kaarten hier


Opera Candide met dinercruise

Beleef de opera Candide als VIP met dit dinercruise arrangement inclusief eersterangs plaatsen voor de opera. Op de boot wordt u door een kunsthistorische gids ontvangen met een drankje, waarna u een twee uur durende diner rondvaart maakt over de grachten. Terwijl op de boot een drie gangendiner wordt geserveerd inclusief drankjes, vertelt de gids u over de geschiedenis van Amsterdam, de monumenten en de prachtige handelaarshuizen langs de route. Na de rondvaart, meert de boot aan nabij de tuin van het Hilton en begeleidt de gids u naar eerste rangs plaatsen bij de opera Candide van het Grachtenfestival.
Koop je kaarten hier

Grachtenfestivalconcert met Jordaanwandeling

Zoek de rust op in de bruisende Jordaan en geniet van een concert in de Noorderkerk met aansluitend een hofjeswandeling. In de Noorderkerk hoort u een prachtig concert van het Dudok Kwartet. Na afloop van het concert wandelt u onder begeleiding van een gids door de sfeervolle Jordaan langs de vele hofjes die deze wijk rijk is. Het arrangement laat u op een interessante manier kennis maken met de oude 'jardin' van Amsterdam.
Koop je kaarten hier

Tuinopera & rondleiding museum van Loon

Breng een uitgebreid bezoek aan Museum Van Loon met een rondleiding inclusief bezoek aan de tuinopera Vom Fischer und seiner Frau. Artifex biedt voorafgaand aan de voorstelling een rondleiding door het prachtige Museum Van Loon. De gids wacht u op in de Blauwe Salon van Museum Van Loon. Na de rondleiding is er een plaats voor u gereserveerd bij de speciale opera van de Zwitserse componist Othmar Schoeck (1886-1957) die plaatsvindt in de tuin van het museum.
Koop je kaarten hier 

 

meer media

Winnaars Finale Grachtenfestival Jazz Competition 2024

Winnaars Finale Grachtenfestival Jazz Competition 2024

19-03-2024 14:31

lees meer
Open Call: Win een concert tijdens het Grachtenfestival 2024

Open Call: Win een concert tijdens het Grachtenfestival 2024

13-03-2024 09:57

lees meer
Vacature Logistiek Producent

Vacature Logistiek Producent

05-03-2024 14:49

lees meer
Grachtenfestival Jazz Competition finale 2024

Grachtenfestival Jazz Competition finale 2024

15-02-2024 17:02

lees meer