Jazz @ Night: Boye Ingwersen Trio

Tafelen is het nieuwe uitgaan! In de serie 'Jazz @ Night' organiseren we tafelconcerten in de uitgaanslocaties die op dit moment als restaurant zijn ingericht. In plaats van losse tickets koop je met z'n tweeën een tafeltje waar je samen aan kunt zitten. Mocht je met een groepje van vier willen komen kan je gewoon twee tafels voor twee personen reserveren. Van te voren kan je een hapje eten in het restaurant van Radion en om 21.00 beginnen we met een DJ in de grote zaal. Het concert begint om 22.00 en ook na afloop is er nog een DJ zodat je in rust met je huisgenoten, vrienden of date een drankje kunt doen! 

Boye Ingwersen maakte furore met zijn eerste band KAUW, in dit duo schudde hij het Amsterdamse nachtleven op door een power mix van opgevoerde jazz en fusion tot een waar live house spektakel te bouwen.

Zijn nieuwe trio is een stuk rustiger maar zeker niet minder interessant. Ondersteund door Olivier van Niekerk op gitaar en Saïd Vroon op drums vormt hij een band waarin jazz, elektronica en hedendaagse grooves samen komen. Boye zijn visie hierin is om het Hammond orgel in de huidige tijdgeest te plaatsen. In combinatie met nieuwe technologie, experiment en synthesizers ontstaat er een frisse sound. Eigen composities en arrangementen van bestaande stukken worden gecombineerd met improvisatie wat resulteert in een avontuurlijke live set.

Let op: mocht je tickets voor dit concert hebben gekocht, dan vervalt het hierop vermeldde tijdsslot. Een uur voor en na het concert draait een dj de lekkerste plaatjes. 

musicians/ensembles

Boye Ingwersen Trio

also with this / these artist(s)

  • Wednesday 12 Aug 2020 16:00

    Boye Ingwersen Trio  / Noorderlicht