Jazz @ Night: SMANDEM.

Tafelen is het nieuwe uitgaan! In de serie 'Jazz @ Night' organiseren we tafelconcerten in de uitgaanslocaties die op dit moment als restaurant zijn ingericht. In plaats van losse tickets koop je met z'n tweeën een tafeltje waar je samen aan kunt zitten. Mocht je met een groepje van vier willen komen kan je gewoon twee tafels voor twee personen reserveren. Kies je voor het vroege concert kan je van 18.00-21.00 blijven zitten, wil je het laat maken dan kan dat van 21.00-00.00. Wees op tijd, want voor en na de live sets zijn er DJ's ons van de beste platen komen voorzien. Kom gezellig met je huisgenoten, vrienden of date een avondje jazz luisteren onder het genot van een hapje of drankje!

De jonge, talentvolle band ‘SMANDEM.’ speelde al met meerdere grote namen in verschillende muziek genres. Afgelopen jaar stonden ze op een aantal grote festivals en wonnen ze o.a. de Incentive Prize van Keep an Eye Awards. De band staat voor het doorbreken van de barrières die rond hun genre leven. Soul, Hip hop en pop muziek zijn misschien wel van even grote invloed op hun set als jazz. SMANDEM is namelijk meer dan jazz en dat laten ze op eigenzinnige, hippe wijze zien. 

Bezetting: 
Drums: Kick Woudstra
Bas: Aäron Bouwman
Keys: David Nino van der Grinten
Gitaar: Rafael Devante Sinay

Let op: mocht je tickets voor dit concert hebben gekocht, dan vervalt het hierop vermeldde tijdsslot. Een uur voor en na het concert draait een dj de lekkerste plaatjes. 

musici/ensembles

SMANDEM.
     

ook met deze artiest(en)

ook te zien op

  • zaterdag 15 aug 2020 18:00