Jazz @ Night: Gigi Jazz Club

Tafelen is het nieuwe uitgaan! In de serie 'Jazz @ Night' organiseren we tafelconcerten in de uitgaanslocaties die op dit moment als restaurant zijn ingericht. In plaats van losse tickets koop je met z'n tweeën een tafeltje waar je samen aan kunt zitten. Mocht je met een groepje van vier willen komen kan je gewoon twee tafels voor twee personen reserveren. Kies je voor het vroege concert kan je van 18.00-21.00 blijven zitten, wil je het laat maken dan kan dat van 21.00-00.00. Wees op tijd, want voor en na de live sets zijn er DJ's ons van de beste platen komen voorzien. Kom gezellig met je huisgenoten, vrienden of date een avondje jazz luisteren onder het genot van een hapje of drankje! 

Gigi Jazz Club is een gloednieuwe band en het bewijs dat er uit vervelende situaties toch mooie dingen kunnen ontstaan. Tijdens corona zijn deze muzikanten - die normaal een druk tourleven leiden, samengekomen om muziek te maken. In een oefenruimte achter Skatecafe in Amsterdam Noord ontstond het idee voor een nieuwe jazzband en dit zal tevens de plek zijn waar de band haar primeur beleeft, alleen dit keer niet in de oefenruimte maar het echte Skatecafe. 

De band bestaat uit jonge, maar doorgewinterde bandleden. Zo spelen een aantal bij giganten als onder meer Chef's Special, Gallowstreet, Son Swagga en Red Light Jazz Society. Ze spelen sfeervolle, swingende jazz en blues, klassiekers uit the Great American Songbook en eigen composities. Ze houden de luisteraar graag aandachtig door vlugge changes en interessante benaderingen maar houden altijd een aangename groove in tact. Because groove is what Jazz is all about. 

Let op: mocht je tickets voor dit concert hebben gekocht, dan vervalt het hierop vermeldde tijdsslot. Een uur voor en na het concert draait een dj de lekkerste plaatjes. 

musici/ensembles

Gigi Jazz Club

ook met deze artiest(en)

  • zondag 9 aug 2020 22:00

    Jazz @ Night: Gigi Jazz Club  / Skatecafe

ook te zien op

  • zondag 9 aug 2020 22:00