Aviv Noam Quartet

Het 'Aviv Noam Quartet' zal in de prachtige zaal van The Grand een set van eigen geschreven muziek spelen. Het is een voorproefje van hun debuutalbum "This Is In Everything We Do". 

Het kwartet maakt muziek met contradictie, zo klinkt hun muziek zowel droevig als opgewekt en net zo vaak chaotisch als intiem. Ondertussen waken ze wel constant voor het bewaren van een vaste groove en melodie. Hun composities balanceren tussen de compositie van de stukken en de improvisatie in de solo’s.  Verschillende tempo’s en dynamieken wisselen constant af met intieme melodieën en vormt zo één geheel. Geïnspireerd is de band door hun idolen uit de jazz scene, denk hierbij aan enkele giganten zoals Charles Mingus, John Coltrane, Eric Dolphy en Ornette Colman. 

Voor deze speciale gelegenheid heeft Aviv Noam twee special guests uitgenodigd die hij tevens heeft leren kennen op het conservatorium. Met Omer Govreen als tweede contrabassist en Pau Sola als extra cellist belooft dit een prachtige ochtend te worden. Bereid je voor op een swingende en interessant concert van deze veelbelovende, prijs-winnende jazzband!

musici/ensembles

Aviv Noam Quartet
www.avivnoam.com   

ook met deze artiest(en)

  • zondag 16 aug 2020 14:00

    Aviv Noam Quartet  / Sofitel Legend The Grand Amsterdam

ook te zien op

  • zondag 16 aug 2020 14:00