Steun ons

Opening Grachtenfestival 2017 | Foto: Ronald Knapp

Bij het Grachtenfestival begint alles met muziek. Jonge musici van over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Met heel Amsterdam als prachtig decor. In 2018 vindt de 21e editie van het Grachtenfestival plaats, van 10 t/m 19 augustus.

Steun ons met een eenmalige donatie

"Fris, puur, rauw en uniek: alles is er op het Grachtenfestival."

Het Parool, 11 augustus 2017

Ben je fan van het Grachtenfestival? Steun ons dan. Dat kan op verschillende manieren. Wil je eenmalig een bedrag doneren, dan kan dat via onze donatiepagina. Je betaalt via iDeal of credit card. Wij zijn met elke gift geholpen. Bij voorbaat dank voor je gift!

Ja, ik doneer!

Steun ons als ambassadeur

"Het Grachtenfestival in Amsterdam heeft een naam hoog te houden als talentscout: in het volle programma spelen altijd veel excellente jonge musici."

Mischa Spel, NRC Handelsblad, 12 augustus 2017

Wil je het Grachtenfestival structureel steunen? Dat kan vanaf € 1.000 per jaar (voor een periode van minimaal vijf jaar). Je gift wordt schriftelijk vastgelegd, zodat deze maximaal aftrekbaar is (via de Geefwet).

Ambassadeurs krijgen exclusief de gelegenheid kaarten in de voorverkoop te bestellen voor een geselecteerd aantal concerten. In de voorverkoop bestelde kaarten geven recht op gereserveerde plaatsen. Daarnaast is er jaarlijks een ambassadeursavond en een ontvangst tijdens het Grachtenfestival, waarbij jong talent (vanzelfsprekend) centraal staat. Bovendien ontvang je twee keer per jaar de ambassadeursnieuwsbrief per e-mail.

Lees hier meer over de mogelijkheden van het Ambassadeurschap of neem contact op met directeur Mirjam Barendregt of Geertrui Thomasse, voorzitter van de Stichting Ambassadeurs van het Grachtenfestival voor meer informatie.

Meer informatie:

Mirjam Barendregt
directeur
tel. 020 421 45 42
e-mail: m.barendregt@grachtenfestival.nl
Postadres:
Rokin 75
1012 KL Amsterdam
Geertrui Thomasse
voorzitter
tel: 020 - 421 45 42
e-mail: ambassadeurs@grachtenfestival.nl
Postadres:
Rokin 75
1012 KL Amsterdam


Steun ons als sponsor

"Een onmisbaar platform."

Louis Gauthier, De Telegraaf, 14 augustus 2017

Ook bedrijven kunnen het Grachtenfestival steunen. Directeur Mirjam Barendregt vertelt graag meer over de mogelijkheden voor het adopteren van een concert(reeks) of een podium. Wil je je relaties trakteren op een bijzondere avond met prachtige muziek? Ook daarvoor maken wij graag een passend aanbod.

Het Grachtenfestival bedankt alle sponsoren, donateurs en partners voor hun steun en vertrouwen.

Meer informatie:

Mirjam Barendregt
directeur
tel. 020 421 45 42
e-mail: m.barendregt@grachtenfestival.nl
Postadres:
Rokin 75
1012 KL Amsterdam

Het Grachtenfestival weet zich ook gesteund door een groep betrokken Amsterdammers die hun zakelijk netwerk delen met het Grachtenfestival. Heb je interesse om je als partner of sponsor te verbinden aan het Grachtenfestival of wil je eerst eens kennismaken op een van onze Partnerborrels, dan kun je ook met een van hen contact opnemen via 020 – 421 45 42: Katja Kok – Keizer, Willem Heyligers, Willem Meijer, Marjolijn van Oordt, Judith Schulp en Erna Versteegden.