Steun ons

Het Grachtenfestival is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld. Tijdens dit grootste klassiekemuziekfestival van Nederland trakteren zij jong en oud op unieke concerten. Tien dagen wervelend klassiek door heel Amsterdam. In 2017 vindt de 20e editie van het Grachtenfestival plaats, van 11 t/m 20 augustus.

niet zonder u!

"Grachtenfestival... klassieke muziek op de mooiste plekken."

Het Parool, 14 augustus 2013

Het Grachtenfestival is er voor u. Maar we kunnen ook niet zonder u. Bent u fan van het Grachtenfestival? Steun ons dan. Dat kan op verschillende manieren. Wilt u eenmalig een bedrag doneren, dan kan dat via onze donatiepagina. U kunt betalen via iDeal of credit card. Wij zijn met elke gift geholpen. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Ja, ik doneer!

ambassadeur

"Nergens anders hoor je in tien dagen zoveel jong talent op zulke verrassende locaties."

Mischa Spel, NRC Handelsblad, 17 augustus 2015

Wilt u het Grachtenfestival structureel steunen? Dat kan vanaf € 1.000 per jaar (voor een periode van minimaal vijf jaar). Uw gift wordt schriftelijk vastgelegd, waardoor u uw gift maximaal kunt aftrekken van de belasting (via de Geefwet).

Als ambassadeur krijgt u exclusief de gelegenheid kaarten in de voorverkoop te bestellen voor een geselecteerd aantal concerten. In de voorverkoop bestelde kaarten geven recht op gereserveerde plaatsen. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ambassadeursavond en voor een ontvangst tijdens het Grachtenfestival, waar jong talent (vanzelfsprekend) centraal staat. Bovendien ontvangt u twee keer per jaar de ambassadeursnieuwsbrief per e-mail.

Lees hier meer over de mogelijkheden van het Ambassadeurschap of neem contact op met directeur Mirjam Barendregt of Geertrui Thomasse, voorzitter van de Stichting Ambassadeurs van het Grachtenfestival voor meer informatie.

Meer informatie:

Mirjam Barendregt
directeur
tel. 020 421 45 42
e-mail: m.barendregt@grachtenfestival.nl
Postadres:
Rokin 75
1012 KL Amsterdam
Geertrui Thomasse
voorzitter
tel: 020 - 421 45 42
e-mail: ambassadeurs@grachtenfestival.nl
Postadres:
Rokin 75
1012 KL Amsterdam


sponsorschap

"Een festival om zuinig op te zijn."

Thiemo Wind, De Telegraaf, 13 augustus 2015

Wilt u als bedrijf het Grachtenfestival steunen? Natuurlijk kan dat ook. Directeur Mirjam Barendregt vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het adopteren van een concert(reeks) of een podium. Wilt u uw relaties trakteren op een bijzondere avond met prachtige muziek? Ook daarvoor maken wij graag een passend aanbod voor u.

Het Grachtenfestival bedankt alle sponsoren, donateurs en partners voor hun steun en vertrouwen.

Meer informatie:

Mirjam Barendregt
directeur
tel. 020 421 45 42
e-mail: m.barendregt@grachtenfestival.nl
Postadres:
Rokin 75
1012 KL Amsterdam