Steun het Grachtenfestival

Ieder jaar in augustus organiseert het Grachtenfestival tien dagen lang meer dan 250 concerten waarbij 90 verschillende locaties in Amsterdam dienen als prachtig decor. De presentatie en ontwikkeling van jonge musici (klassiek en jazz) staan centraal bij het festival. Wie de rising stars van de toekomst wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival!

Wil je bijdragen aan de toekomst van het Grachten festival? Sluit je aan als donateur, ambassadeur of sponsor en help jonge musici aan een podium waar hun muzikale verhalen ten gehore kunnen worden gebracht aan een breed publiek.

Donateurschap

Ben je fan van het Grachtenfestival? Steun ons dan met een gift door eenmalig een bedrag te doneren via onze donatiepagina. Wij zijn met elke gift geholpen. Bij voorbaat dank voor je bijdrage!

Ja, ik doneer!

Ambassadeurschap

Wil je het Grachtenfestival structureel steunen? Dat kan vanaf € 1.000 per jaar (voor een periode van minimaal vijf jaar). Je gift wordt schriftelijk vastgelegd, zodat deze maximaal aftrekbaar is (via de Geefwet).

Ambassadeurs krijgen exclusief de gelegenheid kaarten in de voorverkoop te bestellen voor een geselecteerd aantal concerten. In de voorverkoop bestelde kaarten geven recht op gereserveerde plaatsen. Daarnaast is er jaarlijks een ambassadeursavond en een ontvangst tijdens het Grachtenfestival.

JA, ik ontvang graag meer informatie over het ambassadeursschap.

Sponsoring

Ook bedrijven kunnen het Grachtenfestival steunen. Geïnteresseerd in het adopteren van een concert(reeks) of podium? Of wil je je relaties trakteren op een bijzondere avond met prachtige muziek? Wij maken graag een passend aanbod. 

Heb je interesse om je als partner of sponsor te verbinden aan het Grachtenfestival of wil je eerst eens kennismaken op een van onze Partnerborrels, het Grachtenfestival weet zich ook gesteund door een groep betrokken Amsterdammers die hun zakelijk netwerk delen met het Grachtenfestival. 

Legaten

Geniet u van onze concerten en wilt u bijdragen aan talentontwikkeling van jonge musici? In uw testament kunt u vastleggen waar uw hart bij leven naar toe gaat. U kunt in uw testament kiezen voor een legaat. Met een legaat laat u een geldbedrag of goed na. Door het Grachtenfestival nu al, bij leven, op te nemen in uw testament vergroot u uw betrokkenheid bij de organisatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden waarop wij uw wensen het beste kunnen realiseren.

Voor meer informatie over het doneren van legaten, ambassadeurschap of sponsoring, neem contact op met Marie-Luce Bree (directeur Grachtenfestival).

Het Grachtenfestival bedankt alle sponsoren, donateurs en partners voor hun steun en vertrouwen.