Media

Win een buurtconcert

Win een buurtconcert
Sam Ghezzi Trio op de Dappermarkt tijdens het Grachtenfestival 2023 © Rob van Dam


Het is weer zover de buurten kunnen zich opgeven om een buurtconcert te winnen bij het Grachtenfestival. Alle Amsterdamse buurten maken kans een concert in de eigen buurt te winnen tijdens het festival!

Er gaat niets boven samen livemuziek beleven, helemaal als dat in de buitenlucht kan, in een van de vele prachtige buurten die Amsterdam rijk is. Mensen verenigen met muziek, dat is precies waar het festival voor staat. Ben je ook toe aan een warme zomer? We nodigen je uit om jouw buurt op te geven voor een gratis buurtconcert gedurende het festival komende zomer. 

Kant-en-klaar concert  

Wie in aanmerking wil komen voor een gratis buurtconcert, kan zich opgeven bij de organisatie van het festival. Voorwaarde is dat het concert een echte buurtactiviteit moet zijn voor alle bewoners. Wij programmeren jazz en klassieke muziek uit alle werelddelen, met musici van alle Nederlandse conservatoria (of net-afgestudeerden). Het concert zal plaats vinden tijdens het Grachtenfestival van 2024, van 23 augustus t/m 1 september door heel Amsterdam.  

Het concert moet plaats kunnen vinden op een plein, in een kerk, kantine of plantsoen in de wijk. Vanzelfsprekend is het concert gratis toegankelijk voor alle buurtbewoners. De buurtconcerten duren een uur en kennen geen pauze. Het Grachtenfestival verzorgt de muzikale invulling, de techniek, de benodigde vergunningen en alle andere afspraken. 

Aanmelden

Wil je meedoen? Aanmelden kan t/m 28 januari 2024 door een mail te sturen naar info@grachtenfestival.nl. Vermeld daarbij jouw contactgegevens, het stadsdeel, potentiële concertlocatie, jouw motivatie waarom je een concert in de buurt en op die plek wil en stuur een paar mooie foto’s mee waar het concert plaats kan vinden, wie weet win je dan een concert. We zien de inzending graag tegemoet.

meer media

Winnaars Finale Grachtenfestival Jazz Competition 2024

Winnaars Finale Grachtenfestival Jazz Competition 2024

19-03-2024 14:31

lees meer
Open Call: Win een concert tijdens het Grachtenfestival 2024

Open Call: Win een concert tijdens het Grachtenfestival 2024

13-03-2024 09:57

lees meer
Vacature Logistiek Producent

Vacature Logistiek Producent

05-03-2024 14:49

lees meer
Grachtenfestival Jazz Competition finale 2024

Grachtenfestival Jazz Competition finale 2024

15-02-2024 17:02

lees meer