Media

Op naar het Grachtenfestival 2021

Foto: Linda Stulic

Als het aan ons ligt wordt het een muzikale zomer. Met deze nieuwsbrief willen wij in de eerste plaats graag benadrukken dat het Grachtenfestival echt door gaat deze zomer!

Wij houden vast aan de huidige maatregelen, die vorig jaar ook heel goed voor ons gewerkt hebben: bezoekers, medewerkers en musici houden anderhalve-meter-afstand van elkaar en wie zich niet goed voelt blijft thuis. Dit betekent dat we in de meeste gevallen slechts 20% van de normale capaciteit aan stoelen in kunnen zetten en zo kunnen waarborgen dat een bezoek aan het Grachtenfestival veilig is. Iedereen is geregistreerd omdat voor alle voorstellingen (online) tickets zijn verkocht, we doen een triage-gesprek bij de deur, er staat handgel en we ontsmetten voortdurend alle mogelijke aanrakingspunten op de concertlocaties. 

Dankzij vele partnerships en steun van diverse cultuurfondsen is het ook dit jaar gelukt om een volwaardig programma te kunnen presenteren, met een internationale bezetting. En nu rekenen we op jullie, ons publiek, dat ons ook vorig jaar heeft beloond met het hoogste aantal uitverkochte concerten ooit, om ook dit jaar weer veel kaarten te kopen en zo nieuwe musici en nieuwe locaties te ontdekken.

Tot op het Grachtenfestival!

Marie-Luce Bree
Directeur

 

meer media

Nieuwe locaties

28-07-2021 00:00

Nieuwe locaties
lees meer

Brunch - Lunch - Diner

22-07-2021 14:44

lees meer

Concerten voor iedereen

22-07-2021 14:30

lees meer

Grachtenfestival in vijf-sterren hotels

22-07-2021 14:21

lees meer