Media

Nog een paar dagen om Nawras te helpen!

In februari brachten we je op de hoogte van de crowdfunding-campagne die het Grachtenfestival heeft opgezet voor Nawras Altaky en zijn compositieopdracht voor het festival deze zomer.

Het crowdfunden gaat goed, maar we hebben jouw hulp nog hard nodig voor de eindsprint! De laatste 6 dagen van de crowdfunding voor dit project zijn inmiddels ingegaan en jouw bijdrage kan er voor zorgen dat wij ons einddoel behalen.

Wanneer je bijdraagt, krijg je daar ook iets voor terug. Zo kan je nu al tickets bemachtigen voor het concert deze zomer, kun je een stuk bladmuziek toegestuurd krijgen of zelfs een online concert boeken. 

We willen je vragen om dit project ook kenbaar te maken onder jouw relaties, alle beetjes helpen! Dankzij al deze hulp kan een kostbaar project als de compositieopdracht doorgang vinden en kun je ook komende zomer genieten van een unieke compositie, geschreven door Nawras, één van de grote talenten van morgen.

Via deze link kan je nu nog bijdragen aan de realisatie van de compositieopdracht. Wij hopen van harte dat je het Grachtenfestival ook op deze manier wil steunen en ons zo bijstaat in het stimuleren van talentontwikkeling en de vernieuwing binnen de klassieke muziek.

meer media

How to play the Corona - A webinar on entrepreneurship for young professionals

30-03-2021 17:12

lees meer

Winnaars GCC 2021

23-02-2021 09:30

LET OP: maximaal 100 tekens! Tekst van dit vlak en rest van tekst in tekstvak 'Meer tekst'.
lees meer

Nawras Altaky op het Grachtenfestival

23-02-2021 08:57

LET OP: maximaal 100 tekens! Tekst van dit vlak en rest van tekst in tekstvak 'Meer tekst'.
lees meer

Genomineerden GrachtenfestivalPrijs 2021 bekend

18-02-2021 12:12

Genomineerden GrachtenfestivalPrijs 2021 bekend! Dit jaar zijn klarinettist Jelmer de Moed, cellist
lees meer