Media

Nawras Altaky op het Grachtenfestival

Net als de afgelopen jaren kan je deze zomer op het Grachtenfestival genieten van concerten die speciaal voor het festival gemaakt zijn. Eén heel bijzondere betreft de jaarlijkse creatie van een geheel nieuw muziekstuk: de compositieopdracht.
 
Dit jaar schrijft Nawras Altaky (1995, As-Suwayda - Syrië) de compositie. Deze zanger, componist en ud-speler speelt al enkele jaren op het festival en krijgt nu, net als onder meer Kika Sprangers en Tijn Wybenga voor hem, de kans om zich verder te ontplooien als musicus, zijn passie voor componeren uit te diepen en zijn eigen verhaal te vertellen. Nieuw in 2021 is dat jij kan helpen om deze compositieopdracht mogelijk te maken, door bij te dragen aan onze crowdfunding-actie.
 
Via het crowdfunding-platform Voordekunst (CBF Erkend) kan je rechtstreeks doneren aan dit project. Wanneer je bijdraagt, krijg je daar ook iets voor terug. Zo kan je nu al tickets bemachtigen voor het concert deze zomer, kun je een stuk bladmuziek toegestuurd krijgen of zelfs een concert aan huis boeken. Dankzij jouw bijdrage kan een kostbaar project als de compositieopdracht doorgang vinden en kun je ook komende zomer genieten van een unieke compositie, geschreven door Nawras, één van de grote  talenten van morgen.
 
Via deze link kan je bijdragen aan de realisatie van de compositieopdracht. Wij hopen van harte dat je het Grachtenfestival op deze manier wil steunen en ons zo bijstaat in het stimuleren van talentontwikkeling en de vernieuwing binnen de klassieke muziek. Dank voor je consideratie!

meer media

How to play the Corona - A webinar on entrepreneurship for young professionals

30-03-2021 17:12

lees meer

Nog een paar dagen om Nawras te helpen!

18-03-2021 16:17

lees meer

Winnaars GCC 2021

23-02-2021 09:30

LET OP: maximaal 100 tekens! Tekst van dit vlak en rest van tekst in tekstvak 'Meer tekst'.
lees meer

Genomineerden GrachtenfestivalPrijs 2021 bekend

18-02-2021 12:12

Genomineerden GrachtenfestivalPrijs 2021 bekend! Dit jaar zijn klarinettist Jelmer de Moed, cellist
lees meer