Media

Brunch - Lunch - Diner

Markt Centraal

In de Koepelkerk geniet je op deze laatste festivaldag van een van de meest vooraanstaande jonge jazzkwintetten van het moment én een brunch. De ochtend begint eerst met een concert van het Kika Sprangers Quintet. Na het concert serveren wij een heerlijke brunch die speciaal voor vandaag is geselecteerd door de chef.

Van intense jazz tot zomerse Surinaamse melodieën: tijdens dit Picknickconcert in het Olympisch Stadion geniet, luister en feest je mee met een van de grootste drumtalenten van vandaag de dag en zijn band, Yoràn Vroom's Group of Friends. 

Geniet tijdens dit concert in het Olympisch Stadion van een picknick. Diverse horecazaken uit de Stadionbuurt hebben speciaal voor jou en het Grachtenfestival hun krachten gebundeld en gezamenlijk een heerlijke picknick-box samengesteld met daarin hun lekkerste happen.

De splinternieuwe locatie Markt Centraal, een gevestigde Amsterdamse brass band en een diner: alle ingrediënten voor een topavond! Voor dit daverende concert van niemand minder dan Gallowstreet kan je per persoon een ticket kopen, waarbij een heerlijk diner is inbegrepen. 

meer media

Succesvolle 24e editie van het Grachtenfestival

23-08-2021 16:43

lees meer

Het Grachtenfestival 2021 is van start!

13-08-2021 16:51

lees meer

Nieuwe reeks: Vertelconcerten

06-08-2021 11:21

lees meer

Nieuwe locaties

28-07-2021 00:00

Nieuwe locaties
lees meer