Media

December update

Wij kijken met trots terug op wat deze zomer gerealiseerd is. Qua volume was het festival misschien kleiner dan vorige jaren, volgens de resultaten uit de online enquete werd het niet minder intensief beleefd door onze bezoekers. “Met minder mensen in de zaal voelde het alsof de musici speciaal voor ons speelden” werd veelvuldig genoemd. Als organisatie zijn we blij dat we dit jaar zelfs enkele nieuwe activiteiten hebben kunnen ontplooien, zoals tafelconcerten in samenwerking met restaurants, intieme binnentuinconcerten in zorgcentra en elke dag een gratis toegankelijke livestream.

Wat 2021 brengt weet nog niemand, maar wij zijn vastbesloten weer een festival te organiseren en wel van 13 t/m 22 augustus. Onzeker is nog of het GrachtenfestivalWeekend, 13 en 14 februari 2021, door ons publiek bezocht kan worden. Dit is een essentieel onderdeel in onze zoektocht naar talent omdat er gedurende dit weekend niet alleen musici spelen die door hun conservatorium geselecteerd zijn, maar ook musici die zichzelf via onze oproep voor de pitches aangedragen hebben. Hou onze website en socials goed in de gaten voor het laatste nieuws hierover. 

Graag attendeer ik u, in deze decembercadeaumaand, op twee nieuwe items in onze webshop: een nieuwe en verbeterde versie van ons mondkapje  en een aanbod om Vriend van het Grachtenfestival te worden: voor iedereen die het festival een warm hart toedraagt, of voor vrienden van wie je denkt dat ze alles al hebben. Wij bieden deze Vriendschap in een feestelijke verpakking aan en u snapt dat wij dit jaar alle (financiële) hulp goed kunnen gebruiken. Zonder ons publiek en al onze vrienden is er simpelweg geen festival mogelijk.

Mede namens het bestuur en het hele team wens ik iedereen een goede gezondheid en een mooie kerst, 

Marie-Luce Bree
directeur

meer media

Uitnodiging nieuwjaarsconcert 3 januari om 16:00 uur

10-12-2020 00:00

lees meer

Word Vriend van het Grachtenfestival

09-12-2020 13:28

lees meer

Grachtenfestival 2020 in cijfers

16-08-2020 18:16

lees meer

Op het Grachtenfestival kon deze zomer weer genoten worden van live muziek

16-08-2020 16:18

lees meer