Media

Tours & Tickets nieuwe hoofdsponsor Grachtenfestival 

Tours & Tickets is de nieuwe hoofdsponsor van het Grachtenfestival. De Amsterdamse touroperator verbindt zijn naam voor de komende drie jaar aan het festival. De sponsorovereenkomst werd gisterenavond bekendgemaakt op een feestelijke bijeenkomst ter ere van de 20e editie van het Grachtenfestival, komende zomer. Met het hoofdsponsorschap toont Tours & Tickets zijn verbondenheid met Amsterdam en haar inwoners.

Met het partnerschip willen Tours & Tickets en het Grachtenfestival een bijdrage leveren aan Amsterdam als cultuurstad voor bewoners en bezoekers. Beide organisaties zetten hiervoor hun kennis en netwerk in.

"Zowel het Grachtenfestival als Tours & Tickets richten zich met hun aanbod op een breed en geinteresseerd publiek. Het Grachtenfestival laat iedereen -bezoekers van buiten de stad en alle Amsterdammers- op de mooiste en meest onverwachte plekken genieten van muziek. Tours & Tickets maakt die toegankelijke concerten voor alle Amsterdammers , in alle stadsdelen, nu mede mogelijk. Daarnaast leveren we allebei een bijdrage aan de spreiding van activiteiten over de metropool Amsterdam, waarbij Tours & Tickets natuurlijk nog veel verder gaat", aldus Mirjam Barendregt, directeur van het Grachtenfestival en Erik de Visser, directeur van Tours & Tickets in een gezamenlijke verklaring.

De sponsorovereenkomst is afgesloten voor 2017, 2018 en 2019. Door het hoofdsponsorschap krijgt het Grachtenfestival extra financiële armslag om de ambities uit het ondernemingsplan 2017 - 2020 te realiseren.

Over Tours & Tickets
Het Amsterdamse Tours & Tickets is al ruim 30 jaar actief in de stad. Aanvankelijk vooral als organisator van excursies, die buitenlandse bezoekers met de regio en de rest van Nederland kennis laten maken. De laatste jaren is de distributie van kaartjes voor attracties en musea –groot en klein- steeds belangrijker geworden. Het anatomie-museum Body Worlds en de moderne rederij Lovers zijn ook onderdelen van Tours & Tickets.

Over het Grachtenfestival
Het Grachtenfestival is het grootste klassiekemuziekfestival van de Benelux. Het festival richt zich volledig op de presentatie en ontwikkeling van jonge musici. Wie de nieuwste generatie musici wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival. De unieke combinatie van locatie, repertoire en (zeer) jonge musici maakt het Grachtenfestival een unieke beleving.

meer media

De 25e editie van het Grachtenfestival is begonnen!

13-08-2022 14:38

lees meer

Openingsconcert Grachtenfestival en lancering Sloterplas Live op 12 augustus

09-08-2022 00:00

lees meer

Openingsconcert Sloterplas Live

02-08-2022 12:52

lees meer

Geliefde en vertrouwde plekken

28-07-2022 11:52

lees meer