Musici

Rens Polman

Rens Polman ( 1991) is presentator, editor en muzikant. Na zijn middelbare school is Rens niet gaan studeren, want er bestaat geen studie die aan zijn ambities kan voldoen. Momenteel is hij frontman van de band Lieve Bertha, die komend seizoen een tour van 30 shows gaat doen. Onder dezelfde naam maken de jongens positieve video’s voor zowel YouTube als BNN 101tv. Hiermee propageren ze hun visie op het leven: kijk buiten de normale kaders en durf je dromen na te jagen. Hiervan doet Rens naast gedeelde presentatie, regie, camera en concept ook alle montage.

In 2015 maakte Polman voor 3Lab het programma Rauwkost, waarna het een vervolg kreeg op YouTube en de website van de NPO. In 2016 werd Rens samen met Quinty Misiedjan, Britt Scholte en Niels Oosthoek, het gezicht van de WarChild Kidsclub. Hiermee komt hij op een creatieve manier op voor oorlogskinderen door video’s te maken voor kinderen in Nederland.

Sinds september 2016 is Rens een van de drie gezichten van het nieuwe, internationale BNN- programma Drugslab. Een online programma waar de drie presentatoren allerlei drugs gaan uittesten voor de camera.