Musici

Gershwin Bonevacia

Gershwin Bonevacia (1992) is een jonge, ambitieuze en gedreven artiest met een grote hoeveelheid talent. Hij is een poëet en de organisator van "I Speak", een podium waarin hij andere jongeren een stem geeft om op dichterlijke wijze zichzelf te laten horen.
 
Na een aantal jaren op Curaçao gewoond te hebben, groeit hij verder op in Rotterdam en daar ontwikkelt hij zijn passie voor poëzie. Na een aantal literatuurprijzen te hebben gewonnen, is Gershwin Bonevacia inmiddels uitgegroeid tot een echte woordkunstenaar. Inmiddels verzorgd Gershwin Bonevacia presentaties voor bedrijven als Google Nederland, MaDi en de Universiteit van Amsterdam. Het entertainen, inspireren en motiveren van mensen voert de boventoon.
 
De verzamelnaam van zijn gedichten is “Gershwin de Poëet”. Hijzelf en zijn werk worden vaak omschreven als observator. Zijn droom is om een groter publiek te bereiken en zijn visie met anderen te delen. In 2015 tourt hij met zijn eerste theatervoorstelling genaamd ''Regendagen'' door verschillende theaterzalen. Ook debuteert hij in 2015 met zijn eerste poeziebundel genaamd "Ik heb een fiets gekocht".
 
Ik wil dichter zijn, dichter bij mezelf, maar ook dichter bij jou - Gershwin Bonevacia


Concerten in 2018 van Gershwin Bonevacia