InsingerGilissen

Herengracht 537 1017 BV Amsterdam

InsingerGilissen Bankiers N.V. is een private bank die zich richt op vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. InsingerGilissen verleent tevens specifieke diensten aan zelfstandig vermogensbeheerders.

InsingerGilissen biedt particuliere cliënten, naast onafhankelijk vermogensbeheer en beleggingsadvies, een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten. Het aanbod voor institutionele partijen bestaat uit asset management, asset consulting en alternatieve investeringsproducten. Voor zelfstandig vermogensbeheerders treedt zij, onder het label InsingerGilissen Services, op als depotbank.

De bank heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen en Rotterdam. InsingerGilissen maakt onderdeel uit van het netwerk van KBL European Private Bankers. Er zijn circa 325 medewerkers werkzaam en het toevertrouwde vermogen bedraagt circa 25 miljard euro. 

InsingerGilissen Bankiers N.V. is ontstaan uit de fusie, op 1 oktober 2017, tussen Bank Insinger de Beaufort N.V. en Theodoor Gilissen Bankiers N.V.

www.insingergilissen.nl