BSO De Groeivilla

Willebroekstraat 56 1066 WE Amsterdam

De Groeivilla is een van de grotere BSO’s van Impuls Kindercampus. Hier, in Nieuw Sloten, komen wekelijks zo’n 200 kinderen met veel plezier, spelen, leren en groeien. Onze activiteiten passen bij onze passie voor kunst & cultuur. Daarom hebben we een team van enthousiaste pedagogisch medewerkers met verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden. Ze hebben ook allemaal iets met theater.
 
Muzikale ontwikkeling is onmisbaar voor opgroeiende kinderen. Muziek maken is hartstikke leuk en het heeft een positief effect op de intelligentie en sociale vaardigheden. Op De Groeivilla hebben we daarom veel aandacht voor muziek. Kinderen kunnen bijvoorbeeld bij ons les krijgen van een pianodocent. En daarom is Impuls Kindercampus al weer voor het derde jaar trots partner van het Junior Grachtenfestival.
 
We zijn blij dat De Groeivilla nu voor de eerste keer ook gastlocatie is voor een grote voorstelling; De kinderopera ‘De Koe van de Klucht’. We hebben een groot binnenhof om buiten spelen. Een mooie plek voor een voorstelling bij mooi weer. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

www.impulskinderopvang.nl/locatie/de-groeivilla/