Ensemble

Het instrumentale duo bestaat uit de tweelingbroers Aaron en Thomas Hanenberg. Ze spelen al van kleins af aan samen en het plezier is duidelijk aanwezig tijdens hun sets! Het repertoire zal een samensmelting zijn van allerlei stukken die hen aan het hart gaan, met als overkoepelend thema; Latijns Amerika. Wat kan je verwachten? Dansers, Argentijnse tango, Braziliaanse samba en bossanova.

De broers hebben ook flamenco cantaor Pablo Martínez uitgenodigd om een aantal prachtige stukken voor ons te zingen. Het Pablo Martinez Duo is een reis door jazz standards, traditionele flamencozang en de ‘flamenco-trombone’, een concept gecreëerd door jazztrombonist en flamencozanger Pablo Martinez. Samen met gitarist Jeff Heijne onderzoekt het duo de wortels van flamenco op een geheel eigen manier. Met elementen van jazz creëren ze een unieke flamenco-jazz crossover in een intieme bezetting.

Laat je meenemen door de interdisciplinaire samenwerking tussen muziek en dans; verschillende kleuren van Zuid-Amerikaanse en Spaanse klanken die versterkt worden door beweging. 

 
 

Concerts in 2021 of Los Hermanos