Ensemble

Lady Shaynah is geboren in een muzikale omgeving, haar ouders zijn beide professionele muzikanten. Doordat ze de liefde voor muziek al vanaf het begin heeft meegekregen van hun, was het vanzelfsprekend dat ze hier ook in terecht kwam.

De talentvolle artiest heeft onder andere support verzorgd voor Sabrina Starke tijdens haar “Dreamer’s Tour”, ze heeft opgetreden op de Codarts/Keymusic talent stage van het North Sea Jazz Festival, en werkt nu aan nieuwe nummers met HAYP (Ladies of Soul), Anan den Boer (Alain Clark) en Nosa Apolo (Craig David).

Haar onmiskenbare talent, toewijding en harde werk werden in december 2014 beloond toen zij de “Music Matters Award 2014” ontving. Als gevolg daarvan bracht zij in juni 2015 met trots haar eerste EP “DARE” uit, met de populaire single “Werk It”, waarmee zij uitgeroepen werd tot “Radio 6 Soul & Jazz Talent”.

In 2018 kwam ze met nieuwe inspiratie en een fris nieuw geluid, wat zich vertaalde in het nummer “Over”, wat de eerste single is van haar meest persoonlijke album: “Chapter 22”. Haar verhaal, ingepakt in een emotioneel muzikaal meesterwerk, bestaat uit drie EP’s: PUZZLED, WASTED & NAKED. Met haar hart op haar tong en haar pijn blootgesteld vertelt ze herkenbare verhalen over een jong persoon dat zichzelf leert kennen.  Het eerste deel PUZZLED werd in November 2020 uitgebracht. Na een paar maanden gewerkt te hebben aan musical/theaterstuk BIMS, wat in 2022 in première gaat, richt ze zich nu op het tweede deel van “Chapter 22”, WASTED, waarvan de release gepland staat op later in de zomer van 2021.

www.ladyshaynah.com
 

Concerten in 2021 van Lady Shaynah