Ensemble

Met een team van jonge, enthousiaste kunstenaars van zeer verschillende achtergronden, generaties en nationaliteiten hebben we afgelopen jaar naarstig gewerkt aan een concert waarin we jou een nieuwe beleving gaan geven.

Onze nauwe samenwerking voegt een nieuwe dimensie toe aan dit project. Alle leden hebben hun eigen gebied van expertise en daardoor ontstaat een stimulerend kruisbestuiving. Met deze ingrediënten maken we een voorstelling die vanuit verschillende perspectieven eenzelfde verhaal vertelt en waarin jij, als luisteraar, jouw eigen rol zelf invult.

Wij zijn er echt van overtuigd dat muziek weer mooi mag zijn! Bij mooie muziek denken wij aan dat gelukkige moment dat je hebt wanneer je naar muziek luistert en er helemaal in kan opgaan, wanneer je je thuis voelt, op je gemak kan zijn. Iedereen heeft wel zo’n eigen gelukzalig moment. Dit warme en harmonieuze gevoel wordt weerspiegeld het breed spectrum van warme volle klanken en tegelijk een fris en onalledaags karakter van de vijf cello’s.

www.ensemblefive.com

Concerts in 2014 of Ensemble Five