Ensemble

Satriya en Felix waren huisgenoten tijdens hun studie in Nederland, daarna vormden ze het Samsakta Duo. Als duo wonnen zij de 3e prijs, de publiekprijs, en de Student Jury Prijs bij de International Student Lied Duo Competition 2017.

Satriya Krisna studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Henny Yana Diemer en Jan-Paul Grijpink. Hij trad op met het Gelders Orkest en het Philips Symphony Orchestra op het Grachtenfestival 2013, en in het Concertgebouw Amsterdam. Satriya kreeg een beurs om deel te nemen aan de Verbier Festival Academy 2017, waar hij diverse operarollen vertolkte, naast een lied programma. In 2017 droog hij door tot de halve finale van het Internationaal Vocalistenconcours inDen Bosch en won hij de Judges Discretionary Prize van de Fulham Opera’s RobertPresley Memorial Prize en een award van de Opera Awards Foundation. Satriya concerteerde met diverse Bach-cantates, het Requiem van Mozart en het Stabat Mater van Dvorak. Hij werkt bij Young opera Talent van de Nationale Opera waar hij diverse rollen vertolkte.

Felix Justin studeerde piano aan de Yamaha Music School in Indonesië en vervolgde zijn studie aan het Conservatorium Utrecht bij Henry Kelder waar hij zowel voor zijn bachelor- als zijn masterstudie cum laude afstudeerde. In 2015 won Felix de eerste prijs van de VriendenCultuurPrijs in Tilburg. Hij heeft ook een beurs gekregen van ErasmusPlus voor een jaar studie in het buitenland, waardoor hij van 2015 tot 2016 aan het Royal College of Music, Londen en Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wenen kon studeren. Felix trad op voor koningin Máxima en de Belgische koningin Mathilde tijdens hun gezamenlijke bezoek aan Utrecht. Als solist speelde hij in verschillende concertzalen in binnen- en buitenland, zoals Tivoli Vredenburg Utrecht, Stadschouwburg Tilburg, Walter Maashuis Bilthoven, Gedung Kesenian Jakarta, en Kolarac Hall in Belgrado (Servië). Felix heeft zich verdiept in het begeleiden van liederen en opera, en kreeg daarin masterclasses van Rudolf Jansen, Hans Eijsackers, en Maurice Lammerts van Bueren.

 


Concerten in 2019 van Duo Samsakta