Ensemble

DOK4 is een kwartet dat bestaat uit vier jonge, Nederlandse, gedreven muzikanten die elkaar leerden kennen tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze spelen al jarenlang samen in allerlei verschillende bezettingen en formaties maar ze hebben nu speciaal in het kader van het Grachtenfestival een programma met z’n vieren samengesteld.

Anna May van der Feen (1999) studeert zowel klassiek dwarsfluit (bij Kersten McCall) als bijvak jazz zang (bij Sanna van Vliet) aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze was als soliste te horen bij onder andere het Nederlands Kamerorkest. Anna May speelde in het Jeugdorkest Nederland en op dit moment maakt ze deel uit van het Jong Nederlands Blazers Ensemble (jongNBE).

Anouk Dolfing (1995) studeert voor haar master hobo op het Conservatorium van Amsterdam bij Ernest Rombout, bij wie ze ook haar bachelor heeft behaald. Ze speelde in het Nationaal Jeugdorkest, het jongNBE en is op dit moment werkzaam in de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Sophie Schreurs (1998) heeft in juni haar master klarinet afgerond aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze remplaceerde bij onder andere het Nederlands Blazers Ensemble en het Phion. Ze speelde in her jongNBE en speelt op dit moment bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Ramon van Engelenhoven (1995) sloot in 2019 zijn master piano aan het Conservatorium van Amsterdam af met een 10, waar hij studeerde bij Frank Peters. Ramon won onder andere de eerste prijs bij het Young Pianist Foundation Concours en de publieksprijs als finalist van ‘Dutch Classical Talent’.

 
  
 

Concerten in 2022 van DOK4