Ensemble

Ava Lavá


Annebelle Valentina Angelique is opgegroeid in een muzikale familie en begon vanaf haar 6e levensjaar met het spelen van de piano. De reden voor verdieping in Jazzmuziek en in haar roots was dan ook het bereiken van vrijheid door het spelen en schrijven van muziek. Nadat zij naar Senegal, Afrika is gereisd om daar improvisatie, dans en verbinding op te zoeken werd haar duidelijk dat muziek een medicijn is en dat je jezelf erdoor te uiten, kan genezen. 

Annebelle is zelf muziek gaan schrijven om haar binnenwereld te delen met invloeden van klassiek, jazz en Braziliaanse, maar ook Georgische invloeden, omdat haar moeder daar is opgegroeid. Zij is geïnspireerd door Hiatus Kaiyote, Jordan Rakei, Alfa Mist,  Stevie Wonder, Antonio Carlos Jobim, James Blake en Cleo sol en nog veel meer.

Na haar Single release heeft ze een band bij elkaar gebracht. Ze staan voor het samen brengen van verschillende culturen en hebben de composities van Annebelle uitgewerkt tot een reis door haar ervaringen en hoe zij de wereld ziet. 
Dit concert zal de eerste keer zijn dat ze in deze constellatie origineel werk zullen spelen, en hierna zullen de composities worden opgenomen en worden gereleased als een eerste EP van Ava Lavá. Met dank aan de prachtige talentvolle bandleden : Julius Warszawski op gitaar, Pedro Nobre op drums en Matteo Mazzû speelt de bas.

  

Concerten in 2022 van Ava Lavá