Finalisten Grachtenfestival Conservatorium Concours

In samenwerking met het Vondelpark Openluchttheater presenteert het Grachtenfestival de winnaars van de Vakjuryprijs en de Publieksprijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2018, samen met de overige finalisten.

Tubaïst Matthijs Leffers (Prins Claus Conservatorium) is bij de finale door de vakjury verkozen als winnaar van de 15e editie van het Grachtenfestival Conservatorium Concours. "Matthijs is iemand die met heel veel soevereiniteit op het podium staat. Hij maakte zich niet druk om wie en wat er van hem gevonden wordt. Met enorm veel liefde voor zijn instrument enthousiasmeert hij het publiek en zijn medemusici. Door zijn gevarieerde programma laat hij alle kanten van de tuba horen.", aldus de jury over het finale optreden van Matthijs. Duo IKT, bestaande uit Janina Lorenci (saxofoon) en Lola Mlacnik (slagwerk), van het Conservatorium van Amsterdam mocht de Publieksprijs in ontvangst nemen. 

De overige finalisten die zullen optreden zijn celliste Rebecca Firkins en het Altéide Quintet.

Het Grachtenfestival Conservatorium Concours is sinds 2003 dé kans voor de meest talentvolle studenten van Nederlandse conservatoria zich te presenteren aan het grote publiek. Alle conservatoria uit het land laten zien wat zij in huis hebben en vaardigen jaarlijks de beste studenten af voor de landelijke voorronde.

 

Let op: Het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk en beschikt over zit- en staanplaatsen. Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats, dan kunt u via deze website reserveren. Zitplaatsen zijn € 5,- per persoon.

musici/ensembles

Matthijs Leffers tuba  /  Linda Vink sopraan  /  Rebecca Firkins cello  /  Altéide Quintet  /  Duo Ikt

Wanneer

zondag 12 augustus / 12:00

Waar

Vondelpark Openluchttheater
Vondelpark 5A


Bekijk de locatie
   Route

Prijzen

Info

Duur: 1 uur en 15 minuten

Rolstoel toegankelijk