Theaterroute

In samenwerking met het Over het IJ Festival presenteren wij een bijzonder programma in het kader van de viering van ‘400 jaar grachten’. Net afgestudeerde theatermakers en musici maakten speciaal voor beide festivals elk een korte voorstelling van 15 minuten. Elke voorstelling vindt plaats op een andere locatie. Bezoekers wandelen van de ene naar de andere locatie met een audiotour. Beleef de koffiecantate van Bach in een coffeeshop, ontdek wat een moderne slaaf tegenwoordig waard is. Hoe zagen dichters en musici de Gouden Eeuw? Locatietheater en klassieke muziek bieden een blik op de Hollandse glorie in de grachtengordel.


Verzamelpunt: onder de overkapping direct naast de hoofdingang (westzijde) van Amsterdam Centraal Station. Hier zullen duidelijk herkenbaar medewerkers van het Grachtenfestival aanwezig zijn.   


Let op: In coffeeshop Siberië geldt een leeftijdsgrens van 18 jaar. Mensen jonger dan 18 dienen bij dit onderdeel van de voorstelling buiten te wachten. Vanaf deze plek voor de deur krijg je de voorstelling wel mee.


Let op: Het is een wandeling, dus trek goede schoenen aan.

max. 28 bezoekers

I.s.m. Over het IJ Festival

Met dank aan Coffeeshop Siberië

 

Dit programma vindt plaats in het kader van de viering van '400 jaar grachten', mede mogelijk gemaakt door Amsterdam 2013