Sweelinckroute

De Sweelinck Academie presenteert jong toptalent! Te beluisteren tijdens een zondagse wandeling langs bijzondere locaties op het Oosterdok: Van de SkyLounge in het DoubleTree by Hilton tot Science Center NEMO, met een tussenstop op het drijvende Chinees restaurant Sea Palace. De route begint én eindigt met een concert in het Conservatorium van Amsterdam, de thuisbasis van de Sweelinck Academie.

 

Op de Sweelinck Academie krijgt jong toptalent (8-18 jaar) les in diverse klassieke instrumenten. De leerlingen van de academie winnen veelvuldig prijzen bij jeugdconcoursen in binnen- en buitenland.
De jonge musici krijgen les van gespecialiseerde hoofdvakdocenten, daarnaast ligt de nadruk op samenspel met leeftijdsgenoten, het volgen van masterclasses en het geven van concerten.

I.s.m. Conservatorium van Amsterdam

 

De Sweelinckroute is een flinke wandeling langs diverse locaties, wij raden u aan comfortabele schoenen aan te trekken.

 

musici/ensembles

Lucie Horsch blokfluit  /  Aidan Mikdad piano  /  Sebastiaan Hageman gitaar  /  Jan Kouwenhoven hobo  /  Fleur Peereboom saxofoon  /  Ben Weishaupt celesta  /  Talitha Mugge harp  /  Mirna Ackers fluit  /  Daniel Antonie gitaar  /  Sebastiaan Hageman gitaar  /  Percussion Friends