Meesterlijk! Dana Zemtsov, Anna Traub & Slava Poprugin

Altvioliste Dana Zemtsov is ondanks haar jonge leeftijd van 26 jaar niet meer weg te denken uit de internationale muziekwereld. Als solist en kamermusicus reist zij de hele wereld rond. Dana is tevens genomineerde voor de GrachtenfestivalPrijs 2019. Tijdens dit concert laat zij de veelzijdigheid van haar instrument horen met werken van Enescu, Piazzolla en Arne Werkman. Van de laatstgenoemde speelt zij zijn innemende Suite voor altviool en piano, speciaal geschreven voor Dana en haar familie, die grotendeels uit zeer succesvolle altviolisten bestaat. Dana staat deze avond op het podium met de Russische pianovirtuoos Slava Poprugin. Speciale gast is mezzosopraan Anna Traub, met wie Dana en Slava onder meer de ontroerende Zwei Gesänge opus 91 van Brahms en zal uitvoeren. Dit wordt ongetwijfeld een meesterlijke avond!

De presentatie van deze avond is in handen van Ab Nieuwdorp, presentator van NPO Radio4 en artistiek adviseur van het Grachtenfestival. 

Ter gelegenheid van het Grachtenfestival serveert Grand Café Krasnapolsky van 9 t/m 18 augustus een speciaal twee gangen diner met bijpassende wijn, water, koffie en huisgemaakte friandises. Voor het boeken van dit diner klik HIER

musici/ensembles

Dana Zemtsov altviool  /  Anna Traub mezzosopraan  /  Slava Poprugin piano

Wanneer

donderdag 15 augustus / 21:00

Waar

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9


Bekijk de locatie
   Route

Prijzen

Info

Duur: 1 uur

Rolstoel toegankelijk