Kerkjesroute: Willem! in de Kerk van Ransdorp

Willem! is de nieuwe band gevormd door drummer Willem Romers, gitarist Jelle Roozenburg  en saxofonist Jesse Schilderink.

Drie jonge muzikanten die hun muzikale achtergrond, persoonlijke ervaringen en gevoelens weerspiegelen in het maken van muziek. Geïnspireerd door uitersten als stilte en chaos, licht en donker, warm en koud, heden en verleden zoeken zij naar mogelijkheden en grenzen. De kleurrijke improvisaties en vrije interpretaties van hun composities zorgen ervoor dat de muziek in het moment gecreëerd wordt. Moeiteloos voelen zij aan wat er op dat moment nodig is en kunnen zij de muziek in elke richting sturen. 

De interactie binnen het trio is uitdagend, energiek en verassend om naar te luisteren. Zonder afspraken wordt er op het scherpst van de snede gespeeld. Samen met de ruimte, omgeving en het publiek zorgen zij ervoor dat geen enkel concert hetzelfde is. Bereid je voor op een swingend concert in de kerk van Ransdorp!

De kerkjesroute

De Kerkjesroute is een prachtige fietstocht door Amsterdam Noord. Onderweg stop je bij drie pittoreske kerkjes voor korte concerten van SAKS (saxofoonkwartet), celliste Liesbeth Bosboom en het Willem Romers Trio. Wil je de hele route beleven? Dat kan! Koop dan een passepartout voor de hele kerkjesroute. Neem wel je eigen fiets mee!

musici/ensembles

Willem!

ook te zien op

  • zaterdag 17 aug 2019 13:00

  • zaterdag 17 aug 2019 14:00

Wanneer

zaterdag 17 augustus / 15:00

Waar

Kerk van Ransdorp


Route

Prijzen

Info

Duur: 30 minuten