Grachtenfesival Weekend: Pitches

Wie wint een concert tijdens de Pitch? Jonge musici, studerend aan een van de Nederlandse conservatoria of net afgestudeerd, doen een gooi naar een concert tijdens het Grachtenfestival in 2020. 

Pitch - Thema, Klassiek uit alle werelddelen, cross-over en specifieke leeftijdsgroep


De musici krijgen tijdens de Pitch zeven minuten de tijd om de jury ervan te overtuigen het beste idee te hebben voor een van de volgende categorieën: het festivalthema 2020 Wonder, klassiek uit alle werelddelen, cross-over of specifieke leeftijdsgroep. De ideeën worden beoordeeld door pianiste Lestari Scholtes (programmeur van het Grachtenfestival), Radio4 presentator Ab Nieuwdorp (artistiek adviseur van het Grachtenfestival) en regisseur Caecilia Thunnissen (artistiek leider Oorkaan).

Gratis


Het publiek is van harte welkom om bij deze spannende selectie aanwezig te zijn. De Pitch is gratis toegankelijk en je mag vrij in- en uitlopen. Jonge musici pitchen hun ideeën voor het festival aan het artistieke team en ook start hier Nieuwe Noten, onze compositiewedstrijd in samenwerking met Gaudeamus Muziekweek en November Music. Naast De Pitches vinden tijdens het Grachtenfestival Weekend ook het Koepelconcert en de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2020 plaats. 

Wanneer

zaterdag 08 februari / 14:00

Waar

NedPhO-Koepel
Batjanstraat 3


Bekijk de locatie
   Route

Gratis

Info