Journey: een korte performance om even bij weg te dromen

Een betoverende wereld van beweging en muziek. Geraak even in een andere wereld tijdens deze korte, unieke performance van House of Makers. 

House of Makers presenteert dit jaar de jonge topsopraan Brigitte van Hagen. Samen met componist Nicholas Thayer, choreograaf en regisseur Peter Leung en pianiste Setareh Nafisi brengt zij ‘L’invitation au voyage’ (Baudelaire/Duparc). Beleef een performance  gebaseerd op het idee van taal, communicatie en interpretatie: Nederlandse gebarentaal, muziek en tekst, zowel digitaal als live, vormen samen een betoverende wereld van beweging en muziek. Het verhaal, de interpretatie en de expressie worden overgebracht in verschillende talen. 

House of Makers is een kunstcollectief dat samenwerkingen viert en interdisciplinair werk maakt en uitvoert. Ze hebben projecten gemaakt met in de basis verschillende perspectieven, met het idee dat verschillende disciplines elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren.

Toegang is vrij!

 

musici/ensembles

Peter Leung choreografie  /  Brigitte van Hagen sopraan  /  Hendrik Walther lichtontwerp  /  Setareh Nafisi piano  /  Nicholas Robert Thayer componist