Huis-, Tuin-, en Dakterrasconcert: Caspar Westerman & Camille Buitenhuis

Twee grote talenten spelen vandaag tijdens dit Huis-, Tuin-, en Dakterrasconcert: violiste Camille Buitenhuis (1999) en cellist Caspar Westerman (2001)

Camille kijgt vioolles van Veselina Manikova aan het Prins Claus Conservatorium, waar zij in het eerste jaar zit. In 2016 won Camille de eerste prijs en de publieksprijs in de regionale finale van het Prinses Christina Concours en ging door naar de Nationale Halve Finale. In 2018 heeft ze een eerste prijs gewonnen op het internationale ‘Starts of the Olympus’ festival in Rusland. In 2017-2018 was Camille concertmeester van het Haydn Jeugd Strijkorkest, waar zij eerder al mee soleerde. Onlangs won Camille de derde prijs bij het internationale concours Giovani Musicisti - Città di Treviso in Italië.

Caspar Westerman (2001) volgt cellolessen bij Jan-Ype Nota, in de vooropleiding van het Prins Claus Conservatorium. In 2016 won hij de eerste prijs tijdens de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours. Naar aanleiding van deze prijs heeft hij een optreden gegeven in de Spiegelzaal van het Concertgebouw. Dit werd live uitgezonden via NPO Radio 4. In 2016 ontving hij tijdens de Summer Academy van het Peter de Grote Festival de Labberté-Hoedemaker Prijs voor zijn opvallende spel. Ook is hij aanvoerder van de cellosectie in het Haydn Jeugd Strijkorkest. Dit jaar soleert hij bij dit orkest met het eerste celloconcert van Joseph Haydn.

De locatie van dit concert blijft geheim. Je ontvangt kort van te voren een bericht van ons met het adres waar het concert plaatsvindt.

musici/ensembles

Camille Buitenhuis viool  /  Caspar Westerman cello

ook te zien op

  • zaterdag 17 aug 2019 12:00

Wanneer

zaterdag 17 augustus / 13:30

Waar

Prijzen

Info

Duur: 45 minuten