Händel goes Tinder

Social media botst met de 18e-eeuwse muziek van Georg Friedrich Händel in de nieuwe multimedia-opera Händel goes Tinder. Wanneer single twintiger Dorinda wordt gedumpt, gaat ze online op zoek naar de liefde van haar leven. Beste vriendin Tatiana staat haar bij door dik en dun. Vindt ze een man die een aria waard is, of wordt het een eindeloze parade van losers en “naar links swipen?”

Sopraan Channa Malkin en violiste Anastasia Kozlova zijn de bedenkers van deze nieuwe productie “Händel goes Tinder”. Een tragikomisch drama onder regie van Michael Diederich. Diverse opera’s van Händel in een spannend en hilarisch verhaal. Pure en authentieke muziek in combinatie met snelle en spannende manieren van storytelling. Een nieuw soort opera.

De liefdesperikelen van verschillende “anti-heldinnen” uit de opera’s van Händel in één personage, Dorinda. Zij neemt je middels zang, muziek en projectie mee in haar Tinder-avonturen en haar zoektocht naar de ware liefde. Zal dit haar het geluk brengen of komt ze tot een hele andere conclusie?

Händel goes Tinder inspireert en raakt je met een pakkend, ontroerend maar ook grappig verhaal. Maak kennis met opera zoals je het niet had verwacht! Een overdonderende experience waarin theater, comedy en klassieke muziek samenkomen.

musici/ensembles

Izhar Elias gitaar  /  Channa Malkin zang  /  Avinoam Shalev piano, klavecimbel  /  Anastasia Kozlova viool  /  Evan Buttar cello, viola da gamba  /  Marianna Soroka percussie

ook te zien op

  • donderdag 15 aug 2019 21:00

  • vrijdag 16 aug 2019 19:00

  • vrijdag 16 aug 2019 21:00

Wanneer

donderdag 15 augustus / 19:00

Waar

Festivalcentrum Het Compagnietheater
Kloveniersburgwal 50


Bekijk de locatie
   Route

Prijzen

Info

Duur: 1 uur