Finalisten Grachtenfestival Conservatorium Concours

In samenwerking met het Vondelpark Openluchttheater presenteert het Grachtenfestival de winnaars van de Vakjuryprijs en de Publieksprijs van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2017, samen met de overige finalisten.

De Noorse gitariste Kristina Vårlid (Prins Claus Conservatorium Groningen) is bij de finale door de vakjury verkozen als winnaar van de 14e editie van het Grachtenfestival Conservatorium Concours en saxofonist Jos Baggermans (ArtEZ Conservatorium) mocht de Publieksprijs op zijn naam schrijven.

De overige finalisten die zullen optreden zijn pianiste Azusa Yamaki, violist Ferdinando Trematore en het Milonga Saxophone Quartet.

Het Grachtenfestival Conservatorium Concours is sinds 2003 dé kans voor de meest talentvolle studenten van Nederlandse conservatoria zich te presenteren aan het grote publiek. Alle conservatoria uit het land laten zien wat zij in huis hebben en vaardigen jaarlijks de beste studenten af voor de landelijke voorronde.

Let op: Het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk en beschikt over zit- en staanplaatsen. Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats, dan kunt u via deze website reserveren. Zitplaatsen zijn € 5,- per persoon.

musici/ensembles

Kristina Vårlid gitaar  /  Jos Baggermans saxofoon  /  Azusa Yamaki piano  /  Milonga Saxophone Quartet