Finale Grachtenfestival Conservatorium Concours

Op zondag 10 februari strijden zes kandidaten tijdens de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours om de Vakjuryprijs en de Publieksprijs.

Vakjuryprijs en Publieksprijs 

Beide prijzen bestaan uit een optreden tijdens het Grachtenfestival 2019. Daarnaast krijgen de winnaars een tournee aangeboden langs zeven Nederlandse concertzalen. De winnaar van de Vakjuryprijs krijgt daarnaast een optreden tijdens een Lunchconcert in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Voorafgaand aan de finale krijgen alle deelnemers een workshop podiumpresentatie, gegeven door NPO Radio 4-presentator en artistiek adviseur Ab Nieuwdorp.  

NedPhO-Koepel

De finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours maakt deel uit van het Grachtenfestival Weekend. In de sfeervolle NedPhO-Koepel blikken we terug met graag geziene gasten van het festival en kijken we ook vooruit naar de 22e editie van het festival.

Tijdens het weekend vindt Grachtenfestival De Opmaat plaats, het Koepelconcert en de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2019. En zoals je inmiddels van het festival gewend bent staat het podium vol met jonge musici, componisten en prijswinnaars.

musici/ensembles

Mariam Lominadze piano  /  Elenora Hu sopraan  /  Sanne Vleugels sopraan  /  Federico Altare dwarsfluit  /  xSight@ Percussion Duo  /  Maat Saxophone Quartet