Finale Grachtenfestival Conservatorium Concours 2020

Op zondag 9 februari strijden zes kandidaten tijdens de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours om de Vakjuryprijs en de Publieksprijs.

Vakjuryprijs en Publieksprijs 


Beide prijzen bestaan uit optredens tijdens het Grachtenfestival 2020 en een tournee langs diverse Nederlandse concertzalen. De winnaar van de Vakjuryprijs krijgt daarnaast een optreden tijdens een Lunchconcert in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Voorafgaand aan de finale krijgen alle deelnemers een workshop podiumpresentatie, gegeven door NPO Radio 4-presentator en artistiek adviseur Ab Nieuwdorp.  

De finalisten van het Grachtenfestival Conservatorium Concours zijn (in willekeurige volgorde):

1. Elena Arbonies Jauregui, klarinet
2. Martin Kaptein, piano
3. WestPerc Duo, percussieduo
4. Duo Zeffiretti, zang & klavecimbel
5. POPARTSONG Duo, zang & piano
6. Hanna van Rooijen, sopraan

 

NedPhO-Koepel


De finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours maakt deel uit van het Grachtenfestival Weekend. In de sfeervolle NedPhO-Koepel blikken we terug met graag geziene gasten van het festival en kijken we ook vooruit naar de 23e editie van het festival.

Tijdens het weekend vindt Grachtenfestival Pitches plaats, het Koepelconcert en de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2020. En zoals je inmiddels van het festival gewend bent staat het podium vol met jonge musici, componisten en prijswinnaars.

Wanneer

zondag 09 februari / 14:00

Waar

NedPhO-Koepel
Batjanstraat 3


Bekijk de locatie
   Route

Prijzen

Info

Duur: 3 uur