Club Grachtenfestival: Kim Hoorweg

Kim Hoorweg heeft als 25-jarige jazz-zangeres haar sporen al ruimschoots verdiend met haar groovy underground jazz met een soul-touch. Ze brak als 14-jarige door toen ze haar debuutalbum uitbracht op het Amerikaanse platenlabel Verve. Sinsdien stond ze op het podium met  Trijntje Oosterhuis, Gino Vanelli, Candy Dulfer en Benjamin Herman, was ze te zien en horen bij De Wereld Draait Door, trad ze op tijdens het North Sea Jazz Festival, en ontving ze een een Edison-nominatie.

Vanavond is ze samen met gitarist Anton Goudsmit, bassist Glenn Gaddum Jr. en drummer Yoran Vroom te horen in het tot club omgebouwde atrium van het creatieve Spaces aan de Herengracht. Luister onder het genot van een drankje naar het unieke geluid van Kim. Na afloop gaan de voeten van de vloer en swingen we na met muziek van onze club-DJ. 

Members van Spaces krijgen € 5,- korting op de toegangsprijs op vertoning van hun Spaces Membership. Tickets zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Over Spaces
"We bieden een creatieve werkomgeving met een unieke ondernemersgeest.
Met haar oorsprong in Amsterdam, is Spaces opgericht met het idee dat succes nog meer succes voortbrengt. We willen de manier van werken van een nieuwe betekenis voorzien. We hebben daarom een community van bedenkers, makers en dromers weten te bouwen. Plug into our energy and watch your world accelerate."

musici/ensembles

Kim Hoorweg zang