Als een blok voor de blokfluit

De blokfluitafdeling van het Conservatorium van Amsterdam laat je als een blok voor de blokfluit vallen! Deze groep musici van het Conservatorium van Amsterdam, tegenwoordig geleid door Jorge Isaac, staat voor innovatie, diversiteit en de hoogste kwaliteit van blokfluitspel. Tijdens dit concert worden meerdere eeuwen en stijlen bestreken, van middeleeuwse, barok tot hedendaagse muziek met elektronica. Walter van Hauwe treedt als speciale gast op en speelt het iconische werk Gesti van Luciano Berio (1966).

Ook te horen zijn blokfluitisten Hidehiro Nakamura, Kristy van Dijk, Gabriel Belkheiri, Sarah Jeffery, Paul Schauenburg, Juho Myllylä, Jorge Isaac, ensembles BLOCK4 (Emily Bannister, Patricia Roa Johansen, Lucy Carr, Rosie Land), aXolot (Sarah Jeffery, Dodó Kis, José Bod) en Ibera Auri (Gabriel Belkheiri, Lidia Rodrigo, Laia Blasco, Punto Bawono) en panfluitist Matthijs Koene, altvioliste Esra Pehlivanli, accordeonist Marko Kassl, percussionst Enric Monfort en danser Lien Baelde.  

Wil jij voorafgaand aan het concert ‘Als een blok voor de blokfluit’ Virtual Reality ervaren? Tussen 13:15 en 14:00 uur kan het! In de gangen van Singelkerk kun je het project ‘Interior 123’ mee maken. Het project is een doorlopende Virtual Reality-voorstelling van 7 minuten waarin de blokfluit een prominente rol speelt, gebruik makend van de nieuwste visuele technologieën. De voorstelling is geïnspireerd op beelden van oude Hollandse meesters en de iconische schilderijen ‘Dutch Interiors’ van Joan Miró (1893-1983).

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Singelkerk.

Wanneer

zondag 19 augustus / 14:00

Waar

Doopsgezinde Singelkerk
Singel 452


Bekijk de locatie
   Route

Prijzen

Info

Duur: 1 uur

Rolstoel toegankelijk

WIJ TIPPEN OOK:

 
di 14 aug / 14:00
Puur  
Furore Blaaskwintet
 
Cromhouthuis
wo 15 aug / 16:00
Uniek  
Nieuwe Noten voor Diamanda
 
magazijn
zo 19 aug / 12:30
Puur  
Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet
 
Vondelpark Openluchttheater