Media

$titel

Vrijwilligersfuncties

 

Voor de 17e editie van het Grachtenfestival, van 15 t/m 24 augustus 2014, zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:
-        Ondersteunend productieassistent
-        Zelfstandige productieassistent
-        Promotiemedewerker
-        Kassamedewerker

Wil jij werkervaring opdoen in de culturele wereld en je netwerk uitbreiden? Het Grachtenfestival zoekt jonge, enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de voorbereidingen voor het festival in de periode van half juni t/m eind augustus 2014 en uiteraard tijdens van het festival zelf van 15 t/m 24 augustus 2014. Hieronder lees je meer over de inhoud van de functies.


Ondersteunend productieassistent (m/v)
Tijdens het festival ondersteun je de verantwoordelijke productiemedewerker tijdens een concert of muziektheaterproject. Je maakt de concertlocatie samen met je ‘collega' klaar voor het concert en ontvangt de musici en het publiek. Je zorgt ervoor dat je al het werk voor de eigenaar van de locatie uit handen neemt en dat de musici en het publiek zich welkom voelen.

Profiel:
Je houdt van (klassieke) muziek, bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om dingen te regelen. Je kan goed samenwerken en neemt opdrachten aan van je ‘collega' die de concerten aanstuurt. Bovendien heb je een hoge bereidheid om het mensen naar de zin te maken en ben je makkelijk aanspreekbaar en behulpzaam. Je woont in Amsterdam, beschikt over een fiets en bent minstens 3 hele dagen beschikbaar in de periode 15 t/m 24 augustus 2014.

Geboden
Je doet productie-ervaring op en krijgt een kijkje achter de schermen van het Grachtenfestival. Ook bestaat de mogelijkheid concerten tijdens het festival te bezoeken. Daarnaast krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding.

 

Zelfstandig productieassistent (m/v)
Tijdens het festival draag je verantwoordelijkheid voor een serie concerten. Je voert draaiboeken uit en stuurt je collega productieassistent aan. Daarnaast zorg je ervoor dat de musici zich welkom voelen en het publiek een mooi concert beleeft. Ook ben jij op dat moment aanspreekpunt voor de locatie-eigenaar en verzorgt de aankondiging voor het publiek.

Profiel
Je hebt verstand van klassieke muziek, bent zelfstandig en praktisch en hebt ervaring met productiewerk. Je neemt snel het initiatief en hebt geen schroom voor publiek te staan. Je kunt mensen aansturen, je bent sociaal en enthousiast. Je woont in Amsterdam, beschikt over een fiets en bent minstens 5 hele dagen beschikbaar in de periode van 15 t/m 24 augustus 2014.

Geboden
Je krijgt een presentatiecursus van Radio 4-presentator Hans Haffmans. Verder doe je productie-ervaring op en krijg je een kijkje achter de schermen van het Grachtenfestival. Ook bestaat de mogelijkheid concerten tijdens het festival te bezoeken. Daarnaast krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding.

 

 

Promotiemedewerker (m/v)
Voor en tijdens het festival ondersteun je de afdelingen publiciteit en productie met de promotie van het festival. Je helpt met het uitvoeren van promotieactiviteiten en het verspreiden van de festivalkrant en speciale programmaflyers. Bovendien help je met het afnemen van een bezoekersenquête.

Profiel:
Je houdt van (klassieke) muziek, bent praktisch ingesteld en assertief. Bovendien vind je het leuk om te promoten en ben je representatief. Je kan goed samenwerken en bent niet bang om op mensen af te stappen. Je woont in Amsterdam, beschikt over een fiets en bent minstens 3 hele dagen beschikbaar in de periode 15 t/m 24 augustus 2014. 

Geboden
Je doet promotie-ervaring op en krijg je een kijkje achter de schermen van het Grachtenfestival. Ook bestaat de mogelijkheid concerten tijdens het festival te bezoeken. Daarnaast krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding.

 

 

Kassamedewerker (m/v)
Tijdens het festival beman je een van de kassa's in het festivalcentrum. Je verkoopt kaarten, beantwoordt (telefonische) vragen over het programma en/of de kaartverkoop en maakt reserveri

ngen.

Profiel:
Je kan goed samenwerken, bent accuraat, behulpzaam, makkelijk aanspreekbaar en stressbestendig. Ervaring met kaartverkoop bij een theater of evenement is een pre. Je woont in Amsterdam en bent minstens 3 hele dagen beschikbaar in de periode van 15 t/m 24 augustus 2014.

Geboden:
Je doet kassa-ervaring op en krijg je een kijkje achter de schermen van het Grachtenfestival. Ook bestaat de mogelijkheid concerten tijdens het festival te bezoeken.  Daarnaast krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding.

 

 

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande functies, vul dan dit formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

meer media

Winnaars Finale Grachtenfestival Jazz Competition 2024

Winnaars Finale Grachtenfestival Jazz Competition 2024

19-03-2024 14:31

lees meer
Open Call: Win een concert tijdens het Grachtenfestival 2024

Open Call: Win een concert tijdens het Grachtenfestival 2024

13-03-2024 09:57

lees meer
Vacature Logistiek Producent

Vacature Logistiek Producent

05-03-2024 14:49

lees meer
Grachtenfestival Jazz Competition finale 2024

Grachtenfestival Jazz Competition finale 2024

15-02-2024 17:02

lees meer